|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Grega Krže
Uporabnik še ni nastavil statusa.

Vsi zapisi z to oznako
Zapisi z oznako: prvi koraki
Razvrsti padajoče glede na: 


ponedeljek, 13.9.2010

Hoja po dveh nogah ni ravno najbolj preprosta stvar na svetu. Če mi ne verjamete, skušajte hoditi pod vplivom nekaj kozarčkov alkoholne pijače preveč. Vsekakor takšna hoja ni najbolj elegantna niti najbolj primerna, kaj šele varčna. Od alkohola omamljen človek cikcaka po cesti sem ter tja, kot bi iskal zlat prstan, ki ga je na isti ulici izgubil dan poprej. Nikakor ni najbolj preprosto loviti ravnotežje na tako nerodnih zadevicah, kot so naše noge (k sreči so ženske hkrati tudi ena najlepših stvari). Podplati so smešno majhni in predaleč od možganov, da bi dobro vedeli, kaj se z njimi dogaja. Zato se mi dozdeva, da moram izraziti veliko spoštovanje do vseh, ki ste komaj začeli uporabljati svoje spodnje okončine še za kaj drugega, kot brcanje v zrak in cepetanje.

2
1


Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...